Fra 01.01.2021 har myndighetene innført MOMS på massasjetjenester. Dette innebærer at prisene har måttet justeres for denne ekstra skatten
Vi beklager ulempene dette medfører men vi fokuserer på å gi gode tilbud til våre trofaste klienter. Sjekk våre Gavekort!

Massasjeterapi

Her finner du de forskjellige terapeutiske massasjeteknikker vi tilbyr. Du kan alltid be din terapeut om kombinasjoner av de forskjellige teknikker presentert her.

Refleksologi

Refleksologi er en alternativ medisinsk behandlingsform som baserer seg på trykk, strykninger og tøyninger over hele kroppen.

kr 1155,- inkl. MVA – 55 min

kr 1550- inkl. MVA – 85 min

Klassisk Svensk Massasje

Er verdensberømt. gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning.

kr 1155- inkl. MVA – 55 min

Hot Stone Massasje

Gir god avspenning for musklene, og varmen fra steinene øker blodsirkulasjonen som igjen bidrar til at kroppen enklere kvitter seg med avfallsstoffer.

kr 1155- inkl. MVA – 55 min

Massasje og Kopping

I visse tilfeller der sterkere terapi er påkrevet kan terapeuten kombinere med massasje eller «gliding cupping» , dvs. å bevege sugekoppen over huden til problemområdet.

kr 1155- inkl. MVA – 55 min